Corona Quarantaine Advies & Tips - Fysiotherapie 90
16641
page-template-default,page,page-id-16641,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Algemene informatie Corona crisis
Update 09 april 2020

 

Comform de richtlijn van het KNGF en het RIVM  zijn al onze vestigingen tot 28 april gesloten. Voor behandelingen zijn wij beschikbaar voor spoedgevallen en mensen met klachten die werken in de vitale sectoren. Voor alle vragen zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Telefoon: 050-5717157

Werkdagen tussen 08.30-12.30 uur

 

E: info@fysiotherapienegentig.nl

Advies en tips Corona Quarantaine

 

De corona crisis heeft grote impact op het leven van alledag. Een bezoek aan de fysiotherapeut is niet meer vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zo actief mogelijk kan blijven gedurende deze periode. Bent u patiënt/cliënt bij ons, dan heeft u een e-mail ontvangen met mogelijkheden tot begeleiding en daarbij een verwijzing naar deze pagina als extra informatie. Bent u (nog) niet bekend met onze praktijk? Ook dan willen wij u graag helpen actief te blijven door middel  van deze informatie. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Thuis
Training

 

Thuis Training

Hardloop
schema

Werkplek Inrichten

Oefeningen ter Ontspanning

Advies bij Corona