Fysiotherapie na COVID-19, advies & tips - Sinds 1990 zorg voor uw bewegen
16641
page-template-default,page,page-id-16641,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17008
 

Herstel na het coronavirus (COVID-19) en adviezen en tips tijdens deze corona crisis

De corona crisis heeft impact op het leven van alledag. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zo actief mogelijk kan blijven gedurende deze periode. Daarom bieden wij enkele adviezen en tips om actief te blijven, een goede thuis werkplek in te richten en te kunnen ontspannen.

 

Heeft u het coronavirus(COVID-19) gehad en bent u opzoek naar fysiotherapie dan helpen wij u graag. Onze hart-, vaat-, long- en coronafysiotherapeut Anneke Schmidt zal u helpen inzicht te krijgen in deze klachten en adviseert en begeleidt bij het verantwoord weer opbouwen van dagelijkse activiteiten. Hierbij zijn energieverdeling en het risico op overbelasting belangrijke aandachtspunten. De fysiotherapeut zorgt er op deze manier voor dat je op een verantwoorde manier werkt aan je herstel.

24-01-2022, Update behandeling.

“Wij begeleiden de long-Covid patiënten al op deze nieuwe behandelmethode samen met de ergotherapeut, psycholoog en logopedist”

Klik hier   

 

Fysiotherapie na COVID-19

Oefeningen ter Ontspanning

Werkplek Inrichten

Hardloop
schema

Wilt u een afspraak maken met de fysiotherapeut, informatie over trainingen in ons trainingscentrum of heeft u overige vragen, dan verzoeken wij u ons telefonisch of per e-mail te benaderen.

 

Bent u ziek, verkouden of moet u hoesten. Dan geldt nog steeds, blijf thuis.