Chronische pijn - Sinds 1990 zorg voor uw bewegen
15917
page-template-default,page,page-id-15917,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17008
 

Chronische pijn

 

Ervaart u chronische pijn?

 

Na allerlei medische onderzoeken kunt u te horen krijgen: ‘er zijn geen afwijkingen te vinden’. Dan denkt u waarschijnlijk: ‘wat is er dan aan de hand?’ Het zou kunnen dat u chronische pijn heeft. Chronische pijn is een veelvoorkomend gezondheidsprobleem met ingrijpende gevolgen.

 

 

Wat is chronische pijn?

 

Chronische pijn wordt door de International Association for the Study of Pain gedefinieerd als ‘een onplezierige sensorische en emotionele ervaring, geassocieerd met actuele of potentiële weefselschade, of beschreven in termen van ‘dergelijke schade’. Dit betekent dus dat er tal van factoren zijn die de manier waarop u de pijn ervaart beïnvloeden.

Wanneer pijn langer dan 3 maanden aanhoudt en hiervoor geen duidelijke oorzaak is, wordt de pijn chronisch genoemd. Chronische pijn kan worden gezien als een aandoening en kan maanden of jaren aanwezig zijn.

 

 

Wij gebruiken o.a. het product Reducept om te leren omgaan met deze chronische pijn. Klik hier voor meer informatie.

 

Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met ons.