Fysiotherapie bij sportblessures - Sinds 1990 zorg voor uw bewegen
15380
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15380,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17008
 
Thuis Training

Fysiotherapie bij sportblessures

Fysiotherapie bij sportblessures is een therapie die zich  richt op preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. Bij een sportblessure is het belangrijk om de oorzaak ervan te weten en om vervolgens op de juiste manier te worden behandeld zodat u zo snel mogelijk uw sport weer kan hervatten.
Het is belangrijk om uw sportinspanningen weer rustig op te bouwen. Doet u dit niet, dan bestaat de kans dat een nog niet herstelde spier of pees nog verder beschadigd raakt.

Een sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in het effectief behandelen van sportblessures met als doel om u zo snel mogelijk weer op je oude sportniveau te kunnen laten sporten.
Er worden verschillende behandelmethodes toegepast, met of zonder trainingsapparaten, afhankelijk van de klacht. Verder kan de sportfysiotherapeut een aangepast trainingsschema opstellen en ook advies geven om in de toekomst blessures te voorkomen.

 

De sportfysiotherapeut begeleidt en adviseert zowel ervaren als beginnende sporters met een sport gerelateerde hulpvraag.

 

De sportfysiotherapeut werkt samen met de manueel therapeut , huisartsen, sportartsen en het SEDN (diagnostisch centrum Hoendiep). Om op een veilige manier te revalideren , maken we gebruik van een ruime  oefenzaal met moderne apparatuur.

Inhoud therapie

Voor welke klachten?

 

  • Sportblessures
  • Andere klachten waardoor u niet kunt sporten
  • Advies over het voorkomen van blessures
  • Advies over de keuze van een sport, de beste aanpak, materiaal, kleding en schoenen
  • Sportmedische begeleiding van trainingsprogramma’s en prestatieverbetering

 

Vergoeding en verzekering

Indien u aanvullend verzekerd bent, worden de behandelingen hieruit vergoed. Mocht u niet aanvullend verzekerd klik dan hier voor onze tarieven.