Joukje Truijen - Sinds 1990 zorg voor uw bewegen
15966
page-template-default,page,page-id-15966,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17008
 

Joukje Truijen

Als psychosomatische fysiotherapeut heb ik me gespecialiseerd in behandeling van klachten die met spanning of stress te maken hebben en met onbegrepen lichamelijke klachten.

 

De samenhang tussen lichamelijke klachten en psychische overbelasting is vaak niet helemaal duidelijk. Zo kunnen psychosomatische klachten zich uiten in vermoeidheid of onbegrepen pijnklachten, duizeligheid en hoofdpijn maar ook in spier- en gewrichtspijn, benauwdheid, hartkloppingen of druk op de borst.

 

Spanning en ontspanning De psychosomatisch fysiotherapeut begeleidt bij het herstellen van het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning en tussen belasting en belastbaarheid. Hij betrekt de lichamelijke, psychologische en sociale aspecten bij de behandeling, waaronder leef- en werkomstandigheden.

 

Zo probeer ik om samen met de patient om tot vermindering van de klachten te komen.

 

 

Specifieke therapievormen

 

· Fysiotherapie bij spanningsklachten/Psychosomatische fysioth

· Behandeling SOLK/ALK klachten

· Fysiotherapie bij reumatische aandoeningen

· Fysiotherapie bij chronische pijn

· Hyperventilatie

· Bekkenbodem therapie

 

 

 

 

 

 

BIG registratienr.: 39033722004