Stieneke van der Duin - Sinds 1990 zorg voor uw bewegen
15962
page-template-default,page,page-id-15962,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17008
 

Stieneke van der Duin

Sinds 1990 ben ik als algemeen fysiotherapeut werkzaam bij Fysiotherapie Negentig Ik heb inmiddels ruim ervaring in het behandelen en begeleiden van patiënten met problemen op het gebied van bewegen en actief functioneren.

 

Ik haal veel voldoening uit mijn werk als ik in goed overleg samen met mijn patiënt tot een oplossing kan komen waardoor hij/zij zo goed mogelijk kan herstellen van zijn klacht en weer optimaal kan functioneren. Wat ik daarbij erg belangrijk vind is dat de patiënt inzicht krijgt in zijn probleem, actief betrokken is bij de behandeling en weer grip krijgt op zijn/haar klachten zodat nieuwe klachten in de toekomst voorkomen kunnen worden.

 

In de loop der jaren ben ik me steeds meer gaan toeleggen op het behandelen van patiënten met stress gerelateerde klachten, ademhalingsproblemen, zwangerschap gerelateerde bekkenklachten, bekkenbodemklachten.

 

Daarnaast ben ik aangesloten bij Rugnetwerk Noord Nederland.

 

Therapievormen:

· Medical Taping

· Medische trainingstherapie

· Bekkenbodem therapie

· Fysiotherapie bij zwangerschap gerelateerde klachten

· Rompbalans/Stabilisatietraining

· Fysiotherapie bij chronische pijn

· Fysiotherapie bij spanningsklachten

· Hyperventilatie

 

 

 

 

 

BIG registratienr.: 19033510804