Fysiotherapie aan huis - Sinds 1990 zorg voor uw bewegen
15936
page-template-default,page,page-id-15936,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17008
 

Fysiotherapie aan huis

Het kan zijn dat u niet naar onze praktijk kunt komen voor de fysiotherapie. U bent bijvoorbeeld net ontslagen uit het ziekenhuis na een operatie of uw conditie laat het niet meer toe om zelfstandig bij ons te komen. In dat geval komen wij graag bij u thuis! Wij hebben hiervoor wel een verwijzing van uw (huis)arts nodig.

 

Waarom thuis?

Voor veel oudere en minder valide cliënten is het heel zinvol om thuis behandeld te worden.  De fysiotherapeut kan u namelijk ondersteunen in de problemen die u ervaart in uw eigen leefomgeving. Denk hierbij aan traplopen, opstaan uit de stoel en buiten lopen. Ook kunnen wij mantelzorgers van adviezen voorzien voor bijvoorbeeld tilsituaties. Samen met u proberen wij uw doelen te realiseren.

Voor wie?

  • Na een operatie aan bijv. rug/heup/knie
  • Verhoogd valrisico
  • Niet zelfstandig naar de praktijk kunnen komen (door b.v. Parkinson, MS, CVA of andere ziektebeelden)

 

Vergoeding en verzekering

Indien u aanvullend verzekerd bent, worden de behandelingen hieruit vergoed. Mocht u niet aanvullend verzekerd klik dan hier voor onze tarieven.