Jilles de Graaf - Sinds 1990 zorg voor uw bewegen
15984
page-template-default,page,page-id-15984,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17008
 

Jilles de Graaf

Mijn naam is Jilles de Graaf en ik ben uw trainer van ons Trainingscentrum Hoendiep. Sport en bewegen is al van kinds af aan een passie van mij. Ik heb twee sportopleidingen afgerond, eerst het CIOS in Heerenveen en vervolgens Sport en Gezondheid/Management aan de Hanzehogeschool (Groningen).

 

Mijn doel: ‘Op een leuke, veilige en creatieve manier trainingen verzorgen, waardoor trainen voor u leuk gaat worden!

 

In het gewone dagelijkse leven zijn flinke,  lichamelijke inspanningen vrijwel verdwenen.  Bewegingsarmoede en verkeerde voedingspatronen leiden tot gezondheidsproblemen en lichamelijke klachten. Sport, bewegen  en een goed voedingspatroon dragen bij aan een actieve en gezonde leefstijl van de mens. Door lekker te bewegen en gevarieerde oefeningen te doen kan een aanzienlijke gezondheidswinst behaald worden. Het is mijn uitdaging mensen op de goede weg te helpen en te houden!

 

Ervaring

Trainingservaring heb ik o.a. opgedaan bij het Koninklijk instituut voor de Marine, als fitness instructeur(ouderen), als atletiek trainer en als loop- en conditie trainer. Bij Fysiotherapie 90 werk ik sinds 2009 met veel plezier, ik geef training aan alle doelgroepen(18-80+).
Bent u klaar met revalideren of zijn uw behandelingen op? dan kunt u op een veilige manier doortrainen bij ons.

 

Sportieve groet,

Jilles

 

Diploma’s en certificaten

  • CIOS, Sport en Beweging coördinator
  • HBO- Sport & Gezondheid/Management – Beweeg- en leefstijlprofessional
  • Minor – Sport & Voeding
  • Fitness instructeur niveau A + B
  • Loop & Conditie trainer
  • Bootcamp instructeur
  • ‘Sportspecifieke’ Krachttrainer

 

Jilles de Graaf

Mail: jdegraaf@fysiotherapienegentig.nl