Trainingscentrum Hoendiep - Sinds 1990 zorg voor uw bewegen
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17008
 

 

Het trainingscentrum is momenteel helaas gesloten.

Alle trainingen voldoen de richtlijnen van het RIVM. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de praktijk of rechtstreeks met Jilles de Graaf.

Telefoon: 050-5717157

Werkdagen 08.00-17.00 uur

 

E-mail:

info@fysiotherapienegentig.nl

jdegraaf@fysiotherapienegentig.nl

Trainingscentrum Hoendiep

Fysiotherapie Negentig  vindt het belangrijk dat mensen in beweging blijven.  Vanuit deze visie hebben wij het Trainingscentrum Hoendiep opgezet, een ruime oefenzaal met moderne fitnessapparatuur en daarnaast voldoende ruimte voor veelzijdige grondoefeningen en andere functionele oefenvormen.

In onze oefenzaal kunt u op verschillende manieren trainen, nl.:
-onder fysiotherapeutische begeleiding, zowel individueel als in groepsverband

-op abonnementskosten onder leiding van een HBO geschoolde beweeg- en leefstijlprofessional

Fysiotherapeutische begeleiding

 

Mocht uw fysiotherapeut samen met u besluiten dat medische trainingstherapie voor u de beste behandelmethode is, dan vindt de behandeling plaats in de oefenzaal. Er wordt gekozen voor een individuele aanpak, waarbij u begeleid wordt door uw fysiotherapeut die samen met u een oefenprogramma opstelt. U krijgt de mogelijkheid om een uur te trainen, waarbij 1 of 2 andere patiënten ook in datzelfde uur zullen trainen. Voor aandoeningen, waaronder COPD, claudicatio intermittens en hartrevalidatie, biedt Fysiotherapie 90 trainingsuren aan. In deze uren wordt er onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut getraind. Na intake en onderzoek wordt een individueel oefenprogramma opgesteld en uw fysiotherapeut zal u tijdens het traject begeleiden.

Wilt u na een behandeltraject bij de fysiotherapeut verantwoord blijven trainen, dan kunt u uw training voortzetten op abonnementskosten.

Training op abonnement

 

Wilt u op een veilige en verantwoorde manier trainen in een ontspannen sfeer? Dan is Totaal FIT geschikt voor u!

De Totaal FIT groepstrainingen worden gegeven door onze beweeg- en leefstijlprofessional en zijn geschikt voor iedereen die onder professionele begeleiding meer wil bewegen. De trainingen zijn op een vaste tijd en in een vaste groep. Zo heeft u ook wel gezegd een ‘stok achter de deur’. De trainingen zijn gevarieerd en afwisselend en geschikt voor alle niveaus en leeftijden. De groep bestaat uit maximaal 6 personen, waardoor u altijd optimale begeleiding heeft.  U traint deels met uw eigen individueel opgestelde trainingsschema en daarnaast worden er oefeningen gedaan met de hele groep. Bijvoorbeeld grondoefeningen, buikspieren oefeningen en Swiss bal oefeningen etc. Conditie, kracht en lenigheid staan centraal.
Naast aandacht voor beweging kunnen onze trainers u ook uitstekend begeleiden bij leefstijlveranderingen, bijvoorbeeld bij overgewicht, suikerziekte, hart- en vaatziekten , stress en depressieve klachten.

Intake en starten

 

Aan het trainen op abonnementskosten zijn geen administratiekosten verbonden. Wel vindt er voordat het trainingstraject van start gaat  een individuele intake plaats. De intake bestaat uit een fitheidstest en een uitgebreid gesprek waarin o.a. gevraagd wordt naar uw medische achtergrond. Vervolgens stelt u samen met uw trainer uw persoonlijke trainingsdoelen op en wordt uw individuele trainingsschema opgesteld. De intake kost u eenmalig € 17,50.

Trainingstarieven

1 keer per week groepstraining € 31,00 per maand

2 keer per week groepstraining € 50,00 per maand

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met het Trainingscentrum Hoendiep.

T 050-711 9051
E info@fysiotherapienegentig.nl