Anneke Schmidt - Sinds 1990 zorg voor uw bewegen
15968
page-template-default,page,page-id-15968,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17008
 

Anneke Schmidt

Na ruim 42 jaar te hebben gewerkt als fysiotherapeut waarvan 33 jaar als mede-eigenaar van Fysiotherapie 90, zal ik per 1 januari 2023 mijn werk neerleggen om van mijn pensioen te gaan genieten.

 

Ik ben heel blij dat ik in Monique de Klerk een geweldige opvolgster heb gevonden. Monique werkt al vijf jaar bij de praktijk en is een vertrouwd gezicht voor de patiënten. Ook Monique heeft zich gespecialiseerd in hart-, vaat- en longklachten en heeft zich daarnaast onder andere toegelegd op kwaliteitsmanagement van de praktijk.

 

Ik heb mijn werk als fysiotherapeut, psychosomatisch werkend fysiotherapeut en hart-vaat-long-fysiotherapeut altijd met ontzettend veel plezier gedaan, maar laat deze mooie praktijk in het volste vertrouwen achter in de handen van Monique de Klerk, Henk Brondijk en Nicole Kruijer om nu een andere invulling te geven aan deze fase van mijn leven.

 

Graag wil ik mijn patiënten bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en mijn collega’s en partners waar ik mee heb gewerkt voor de fijne samenwerking al die jaren.

 

Ik wens jullie allen een heel voorspoedig en gezond 2023!

 

Anneke Schmidt

 

 

 

 

BIG registratienr: 19034946204