Massage - Sinds 1990 zorg voor uw bewegen
15749
page-template-default,page,page-id-15749,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17008
 

Klassieke massage

Klassieke massage bevordert de doorbloeding van de spieren, versnelt de afvoer van afvalstoffen uit de spieren en ontspant de spieren. Ook als u geen sport beoefent of geen klachten en blessures heeft is een (regelmatige) massage zeker geen overbodige luxe maar een goede investering in de verzorging van het lichaam!

Sportmassage

Sportmassage kan vóór het sporten worden gegeven om het lichaam voor te bereiden op de hogere belasting tijdens de training/wedstrijd. Ná het sporten kan een massage worden gegeven om de spieren weer te ontspannen en afvalstoffen (versneld) uit de spieren af te voeren. Een regelmatige massage is gezond en helpt blessures voorkomen. Afhankelijk van de wensen kan een deelmassage (bijv. nek/schouders/rug of alleen de benen) worden gegeven van minimaal 30 minuten of een volledige massage van 60 minuten. De behandeling kan een klachtgerichte massage of een ontspanningsmassage zijn. Een combinatie van beide is uiteraard ook mogelijk. Een ontspannende voetmassage of handmassage behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Als u veel staat of bijvoorbeeld veel op hakken loopt is een regelmatige massage van voeten en kuiten geen overbodige luxe.

 

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak met onze masseuse kunt u contact opnemen met het secretariaat, maandag t/m vrijdag 08.00-12.30 uur.

T:050-5717157
E: info@fysiotherapienegentig.nl

 

Kosten per half uur € 25.00, contant te betalen.