Monique de Klerk - Sinds 1990 zorg voor uw bewegen
15988
page-template-default,page,page-id-15988,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17008
 

Monique de Klerk

Het iets kunnen betekenen voor mensen is wat mij aanspreekt aan het vak Fysiotherapie.

 

Daarnaast ben ik als fysiotherapeut en dansdocent geïnteresseerd in het menselijk lichaam en de balans of disbalans die in het bewegen op te merken is.

Bewegen is vrijheid.Als onze vrijheid van bewegen in gevaar komt is dit vaak van grote invloed op ons dagelijks leven en levensvreugde. Zeker als we ouder worden is het zelfstandig kunnen blijven een belangrijk aandachtspunt. Er kunnen zich aandoeningen voordoen die blijvend zijn en van invloed zijn op het leven. 

Mijn doel als fysiotherapeut is te kijken hoe we deze klachten kunnen aanpakken en gezamenlijk naar een oplossing te zoeken. Hierbij staan de fysieke klacht en de beleving hiervan centraal. Bovendien wil ik graag handvatten meegeven om te zorgen dat de klacht minder snel opnieuw ontstaat of in geval van chronische aandoeningen de toename van klachten zoveel mogelijk beperkt wordt.

Specifieke therapievormen

  • Medische trainingstherapie
  • Algemene fysiotherapie
  • Fysiotherapie bij vaatproblemen/Claudicatio Intermittens
  • COPD
  • Stoppen met roken coach
  • Valpreventie

Hebt u vragen of opmerkingen?

Laat het me weten, ik help u graag verder.

 

 

 

BIG registratienr.:19915894504