De Praktijk
15369
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15369,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17008
 

Ons Team

FYSIOTHERAPIE90 is de praktijk voor fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, fysiotherapie bij sportblessures, trainingstherapie bij chronische aandoeningen en manuele therapie met 3 vestigingen verspreid over de stad Groningen. Belangrijk kenmerk van onze manier van werken is het samenwerken met elkaar en met onze partners in de gezondheidszorg.

Al onze fysiotherapeuten zijn BIG en CKR geregistreerd

Dit betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen en richtlijnen van het  KNGF, de beroepsorganisatie van  fysiotherapeuten.

Ook nemen wij deel aan het intercollegiale overleg  fysiotherapie in de regio. Door middel van na- en bijscholingen  volgen wij de  ontwikkelingen binnen de fysiotherapie op de voet en werken wij continu aan het verhogen  van de kwaliteit van onze behandelmethoden.

Fysiotherapeuten

Ina

Ina van Gans

F90 – 021B-Stieneke

Stieneke van der Duin

F90 – 006B-Joukje

Joukje Truijen

F90 – 067-Anneke

Anneke Schmidt

F90 – 104B-KlaasP

Klaas Plas

F90 – Annet

Annette Rubingh

IMG_0995 – Arjan lachend

Arjen Hokwerda

F90 – 096-Klaas

Klaas van der Velde

F90 – 031B-Henk

Henk Brondijk

Website foto Annelise2

Annelise Woortman

Fysiotherapie Nicole Kruijer

Nicole Kruijer

Beweeg- en leefstijlprofessional

F90 – Jilles Hoendiep

Jilles de Graaf

Sportverzorging en massage

Lianne Bouwmeester

Secretariaat

Lianne Bouwmeester

Monique de Klerk