Nieuws

Wat is dat? Kalk in mijn pees?

Een peesverkalking is de afzetting van kalk in een pees, wat kan leiden tot (pijn)klachten. Een ander woord voor deze kalkspatjes is calcificaties.

Lees verder »

Dry Needling

Onze praktijk is twee Dry Needling specialisten rijker.

Joukje Truijen en Klaas van der Velde gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma.

 

 

Bootcamp

Afgelopen zaterdag is Jilles de Graaf gestart met de maandelijkse bootcamp in het Stadspark. De bootcamp is geschikt voor iedere doelgroep. Leeftijden varieren van 25 tot 73 jaar.

Esther Wouda geslaagd!!

Erg trots zijn wij op onze collega Esther, ze is geslaagd voor de master sportfysiotherapie! Drie jaar lang hard gewerkt, petje af. Ze is vanaf nu MSc. sportfysiotherapeut!

Recensie: Training bij Jilles

Hayo: fitnessen hier is een echte aanrader!

Sinds 2013 heb ik met veel plezier gesport bij het Fitheidscentrum onder leiding van Jilles. Als student ligt het niet snel voor de hand om hier te gaan sporten, maar voor mij was de fitness hier het prettigst. Omdat je sport op een vast tijdstip, met een vaste groep, bouw je zowel sportief als sociaal iets op. Hierdoor blijf je komen opdagen bij de training en krijg je er ook zin in. Jilles geeft zijn sporters veel persoonlijke aandacht. Hij leert je steeds weer iets nieuws, of hij legt je uit dat een oefening voor jou net iets beter werkt op een andere manier. Daarnaast is Jilles altijd flexibel als je een keer niet kunt en de training wilt inhalen. Kortom, fitnessen hier is een echte aanrader!

Gezamenlijk spreekuur Podotherapeut

NIEUW bij Fysiotherapie90! Gezamenlijk spreekuur met de podotherapeut van het OIM. Iedere eerste maandag van de maand van 16.30-18.00u, locatie Hoendiep 1. Dit spreekuur is bedoeld voor mensen die baat kunnen hebben bij zooltjes, hakverhogingen, aanpassingen schoenen etc. waarbij het goed is dat er een fysiotherapeut en podotherapeut samen naar kijken of er een indicatie is.

Checklist valpreventie

Veiligheid in en om het huis!Veel valpartijen vinden in de woning plaats. Loop de woning eens door en controleer vloeren, trappen, badkamer etc. op ongelijkmatigheden. U kunt dit doen door het invullen van de checklijst, klik op lees meer.

Lees verder »

Checklist keuze aanvullende zorgverzekering

Hebt u besloten een aanvullende verzekering voor fysiotherapie af te sluiten? Of wilt u weten of u met uw huidige verzekering goed verzekerd bent voor fysiotherapie? Deze checklist helpt u de juiste keuzes te maken, 10 punten om op te letten bij uw aanvullende zorgverzekering.

 

Klik hier voor meer informatie.

© 2018 | Design by Phytalis