55+ Training

Ouder worden gaat vanzelf. Daar hoeft u niets voor te doen. Maar als u fit en gezond ouder wilt worden, dan zult u in actie moeten komen. Het is aangetoond dat een gericht fitnessprogramma aandoeningen zoals: artrose, osteoporose, hypertensie, diabetes en de kans op vallen kan tegengaan. Daarom biedt het Gezondheidscentrum Hoendiep speciale programma’s aan voor 55-plussers onder begeleiding van een HBO opgeleide trainer.

Doelgroep

Alle 55-plussers die onder professionele begeleiding in een ontspannen sfeer doelgericht willen trainen. U hoeft dus niet persè een goede conditie te hebben om te kunnen deelnemen. De 55+ trainingen zijn juist geschikt voor mensen met fysieke klachten zoals heup, knie, wervelkolom- en schouderklachten, astma, COPD, hartklachten hypertensie, duizeligheid of evenwichtsproblemen. Mochten uw klachten beperkend zijn tijdens het trainen, dan kunt u terecht bij één van onze fysiotherapeuten.

 

De trainingen zijn op een vaste tijd, met een vaste groep en met een vaste trainer! Denkt u dit is geschikt voor mij, bel dan nu voor een gratis proefles!

T 050 - 571 71 57

 

Lees verder »
© 2018 | Design by Phytalis