Trainingscentrum Hoendiep

Fysiotherapie90 houdt zich bezig met de fitheid en gezondheid van mensen. Wij vinden het belangrijk dat mensen in beweging blijven. Volgens ons is professionele begeleiding hierbij van groot belang. Vanuit deze visie hebben wij het Trainingscentrum Hoendiep opgezet. Onze trainingsruimte is meer dan alleen een zaal met fitnessapparatuur, in de zaal hebben we ruimte vrij gelaten voor veelzijdige grondoefeningen en andere verrassende oefenvormen. In een ontspannen en persoonlijke sfeer kunt u gericht trainen onder professionele begeleiding en met moderne apparatuur.

Inhoud trainingen

Onze trainers of beter gezegd onze beweeg- en leefstijlprofessionals zijn HBO-geschoold.Tijdens een training staan bewegen, voeding en uw leefstijl centraal. Onze professionals kunnen u uitstekend begeleiden bij leefstijlveranderingen. Bijvoorbeeld in het geval van overgewicht (obesitas), suikerziekte (diabetes mellitus), hart- en vaatziekten, stress en depressieve klachten. De trainingen zijn voor iedereen die onder professionele begeleiding meer wil bewegen. Zo kunt u ook na een behandeltraject bij de fysiotherapeut verantwoord uw conditie en kracht verbeteren (preventie).

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met het Trainingscentrum Hoendiep.

T 050-711 9051

E info@fysiotherapienegentig.nl

 

Starten en Fit-test

Aan het trainen in ons Trainingscentrum zijn geen lidmaatschapskosten verbonden. Wel vindt er voor dat het trainingstraject start een individuele intake plaats. De intake bestaat uit een fitheidstest en een uitgebreid gesprek waarin o.a. gevraagd wordt naar uw medische achtergrond. Vervolgens stelt u samen met uw trainer uw persoonlijke trainingsdoelen op en wordt uw individuele trainingsschema opgesteld.

Abonnemten en tarieven

 Groepstrainingen

€ 29,95 per maand voor 1 keer per week

€ 48,00 per maand voor 2 keer per week

€ 63,00 per maand voor 3 keer per week

 

Personal training

€ 65,00 per maand voor 1 keer per week

€ 110,00 per maand voor 2 keer per week

 

Thuis training

€ 22,50 per training

 

Fit-scan

€ 17,50

© 2018 | Design by Phytalis